Dinsdag 16 januari 2018

SBS en De Telegraaf starten samen afvalplatform

Met het voorjaar in aantocht is afvallen bij veel Nederlanders weer aan de orde. De Telegraaf en SBS gaan Nederland de komende 13 weken helpen om weer strak in badkleding te verschijnen. Vanaf vandaag verschijnt iedere woensdag in de krant de pagina Slank met Dr. Frank. De pagina is verbonden aan het SBS 6-programma De Afvallers XXL dat 23 maart weer op de buis is.

Vanaf woensdag verschijnt 13 weken lang een afslankartikel in de krant. Wekelijks zal de afslankexpert Dr. Frank van Berkum 72 deelnemers in hun afvalrace begeleiden. De boeken van Dr. Frank zijn bestsellers gebleken. De ervaringen van de deelnemers, aangevuld met tips van Dr. Frank en andere experts vormen de pijlers onder de wekelijkse pagina Slank met Dr. Frank.

Naast aandacht in de grootste krant van Nederland en het tv-programma op SBS 6, vormt een online platform de derde pijler onder de afslankformule. Op www.afvallenmetnederland.nl kan het Nederlandse publiek een profiel aanmaken. Op basis hiervan ontvangen de deelnemers op regelmatige basis afslanktips per e-mail en kan men elkaar op het forum tips geven en steun bieden op moeilijke momenten. Tot slot biedt www.afvallenmetnederland.nl continu het allerlaatste nieuws over de 72 deelnemers aan De Afvallers XXL.

Bron: NederlandsMediaNetwerk/Broadcast Magazine

Bericht delen