dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 zet The Price is Right in vooravond

The Price is Right, voorheen bekend als Prijzenslag, keert terug op televisie. Vanaf maandag 27 augustus is de spelquiz iedere werkdag om 18.20 uur te zien bij SBS 6. In een groot decor en met Eddy Zoëy als nieuwe presentator maakt de kijker kennis met een eigentijdse versie van de in 1956 in Amerika gestarte show.

De basis van het format blijft gehandhaafd: kandidaten uit het publiek worden uitgedaagd om de verkoopprijzen van producten te raden in beproefde spellen als D’r op of d’r onder en Plinko. Zij kunnen daar onder andere reizen, keukens, auto’s en elektronicaprijzen mee in de wacht slepen. Gaston Starreveld zal de deelnemers weer uitnodigen ‘naar beneden te komen’. Starreveld heeft in het verleden bij meer dan zeshonderd afleveringen van Prijzenslag de voice-over verzorgd.

Eddy Zoëy: “Ik ben er trots op de langst lopende spelshow in de geschiedenis van televisie te mogen presenteren. Ik hoop er uiteraard een eigen draai aan te kunnen geven. De formule is simpel maar doeltreffend. Iedereen, in de studio en thuis op de bank, denkt het bij dit spel beter te weten en dat levert een mooie dynamiek op.”

The Price is Right is een samenwerking van SBS 6, MediaMarkt en de Nationale Postcode Loterij.

Bron: Broadcast Magazine/SBS

Bericht delen