Dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 maakt realitysoap met Andy van der Meijde

Andy van der Meijde en zijn vriendin, ex-playmate Melisa, krijgen een eigen realitysoap bij SBS 6. Het belooft een spraakmakend kijkje te worden in het leven van de voormalig international.

Van der Meijde staat bekend om zijn voetbaltalent, maar ook om zijn roerige leven vol drank en drugs. De opnames zijn afgelopen week van start gegaan, waarbij het stel SBS 6 openhartig toelaat in hun opmerkelijke leven.

Van der Meijde (1979) voetbalde jarenlang bij diverse topteams in Europa. Naast een groot voetbaltalent was hij echter ook een feestbeest en een rokkenjager. Het overmatig alcoholgebruik had echter een negatief effect op zijn voetbalcarrière en hij besloot het roer om te gooien. Samen met zijn vriendin en hun drie kinderen woont Andy nu in Apeldoorn. In de soap zien we hoe Melisa werkt aan het succes van haar kapperszaak aan huis. Terwijl de au-pair zich over de kinderen ontfermt stort Van der Meijde zich op zijn cursus Trainer Betaald Voetbal. De realitysoap heeft nog geen naam en uitzendtijd, maar staat gepland voor dit najaar bij SBS 6.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen