Dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 komt met twee nieuwe programma's

foto: Maud Berger

SBS 6 komt dit voorjaar met twee nieuwe programma’s. De familiezender heeft de hand weten te leggen op het Amerikaanse hitformat The Sing-Off. Zangtalenten gaan, zonder enige vorm van instrumentale begeleiding, de strijd met elkaar aan. Je Leven op de Rit helpt mensen die het emotioneel en financieel zwaar te verduren hebben. In het programma worden gezinnen gevolgd dieeen uitkering hebben.

In The Sing-Off brengen muzikale families, getalenteerde vriendengroepen en de top van de Nederlandse muziekopleidingen de entertainmentshow van NBC tot leven. De presentatie van deze weekendshow is in handen van Tooske Ragas en Danny de Munk. In Amerika werd het eerste seizoen van het programma de best bekeken nieuwe entertainmentshow.

In Je Leven op de Rit, geproduceerd door IDTV, gaat werkcoach Edith van der Spek intensief aan de slag met gezinnen met een werkloze vader en/of moeder bij wie het maar niet lukt een baan te vinden. Ook dit programma is een buitenlands format. Onder de titel The Fairy Jobmother was het bij Channel 4 in Engeland een succes.

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen