Dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 komt met The Biggest Loser Holland

Deze week starten de opnames van The Biggest Loser Holland, waarbij zestien deelnemers van de buitenwereld worden afgesloten om onder strenge begeleiding hun overtollige kilo’s kwijt te raken.

Eerder al werd bekend dat Marlayne Sahupala de presentatie voor haar rekening neemt, nu zijn ook de trainers bekend. Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner begeleiden de deelnemers tijdens de afvalrace.

De deelnemers van The Biggest Loser Holland worden intensief begeleid door twee trainers; Sandra van de Kamp en Arjuna Lakner. Sandra is personal trainer, coach en voedingsadviseur. “Ik ben eigenlijk een beul met een glimlach”, zegt Van de Kamp. “Met een lach krijg je namelijk meer gedaan en uiteindelijk is alles geoorloofd om je doel te bereiken”. Samen met haar man heeft ze een sportschool en begeleidt ze al jaren mensen met overgewicht.

Lakner is personal trainer en verzorgt tevens Bootcamps en hardlooplessen. “Ik zie het als een uitdaging om de kandidaten zo intensief mogelijk te begeleiden en zal er alles aan doen zodat ze hun doelstellingen halen”, zegt hij over zijn rol in het programma.

Dagelijks worden de deelnemers van The Biggest Loser Holland gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest.

The Biggest Loser Holland, geproduceerd door Talpa, is vanaf 26 augustus iedere werkdag te zien bij SBS 6.

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen