Dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 komt met De Speld in de Hooiberg

In De Speld in de Hooiberg gaat vrijgezelle Christiaan op zoek naar de ware liefde. Na een oproep van SBS 6 heeft deze moderne ondernemer uit vele inzendingen 12 vrouwen gekozen. Hieruit ontstaan zes koppels die op de boot stappen richting Texel. Deze zes dubbeldates van het vasteland brengen een dag en een nacht door op de boerderij met Christiaan. Op het eiland gaan zij de strijd met elkaar aan om de aandacht van de boer op te eisen.

De Speld in de Hooiberg is vanaf 9 januari elke woensdagavond om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Gedurende 9 weken zien we tijdens deze afvalrace verschillende vrouwen, die moeten bewijzen dat ze naast het leven op de boerderij ook andere kwaliteiten hebben.

In De Speld in de Hooiberg wordt boer Christiaan bijgestaan door zijn beste vriend en sparringpartner Martijn, die hem helpt bij de zoektocht naar de ideale vrouw. Christiaan is naast moderne boer ook vrijwilliger bij de brandweer en de KNRM. Een stoere vent die niets liever wil dan samen met zijn droomvrouw – de speld in de hooiberg – een toekomst opbouwen.

Het programma wordt geproduceerd door Talpa.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen