Dinsdag 16 januari 2018

SBS 6 brengt Cappuccinotijd niet op televisie

SBS 6 weigert het nieuwe thuiswinkelprogramma Cappuccinotijd met Martijn van den Bergh uit te zenden. Van den Bergh kondigde het tv-programma van Tommy Teleshopping vrijdag aan in De Telegraaf, maar SBS 6 geeft geen groen licht. “Wij waren onaangenaam verrast om dit vanochtend in De Telegraaf te lezen. Inmiddels heeft SBS het bedrijf achter Tommy Teleshopping laten weten dat wij het programma in deze vorm niet uit zullen zenden,” laat een zegsman van SBS aan Zappen.blog weten.

Het nieuwe homeshopping-programma is geen initiatief van SBS, benadrukt de zegsman. “Tommy Teleshopping is een externe partij die bij SBS zendtijd inkoopt. Deze partij was op zoek naar een nieuwe vorm om hun producten aan te prijzen. Hiervoor is een pilot opgenomen met Martijn van den Bergh. Het zendermanagement van SBS 6 is niet op de hoogte gebracht van dit initiatief.”

Van den Bergh werd in 2007 ontslagen door homeshoppingzender LiveShop, omdat hij betrokken bleek bij een schandaal rondom zanger Rob de Nijs. Cappuccinotijd zou zijn eerste nieuwe tv-klus zijn.

Bron: Mediacourant

Bericht delen