Sanne Hans nieuwe coach in The Voice Kids
dinsdag 3 maart 2020

Sanne Hans nieuwe coach in The Voice Kids

De talentenjacht The Voice Kids start vrijdag 6 maart weer bij RTL 4. Dit seizoen maakt een nieuw presentatieduo zijn debuut: Jamai Loman en Martijn Krabbé.

Ook keert Sanne Hans terug. In 2015 verscheen ze in de The Voice of Holland en heeft daar drie seizoenen gezeten. Naast Sanne Hans maken Ali B, Anouk en Marco Borsato op de vertrouwde rode zetels de bezetting compleet. Jamai Loman is ook geen onbekende in het The Voice team. In vorige seizoenen zorgde Jamai al voor sfeer als backstage reporter bij The Voice of Holland. Nu presenteert hij voor het eerst het programma naast Martijn Krabbé.

In vijf afleveringen Blind Auditions is te zien hoe de kinderen, tussen de acht en zestien, de coaches proberen te overtuigen om te draaien. De talenten die door gaan strijden in twee Battle afleveringen tegen elkaar om een plek in de Sing-Off. In deze allesbeslissende aflevering bepalen de coaches met welk talent ze de strijd in de finale aangaan. Deze live finale vindt plaats op vrijdag 1 mei. Wie treedt in de voetsporen van Silver Metz, die in 2019 met Ali B de titel won, en gaat er dit jaar met de titel, de bokaal en de studiebeurs van € 25.000 vandoor?

The Voice Kids wordt geproduceerd door ITV Studios en is vanaf vrijdag 6 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen