Sander Janson nieuwe presentator Ski&More
maandag 2 november 2020

Sander Janson nieuwe presentator Ski&More

Ski&More is vanaf begin november weer elke week te zien bij RTL 4. Inmiddels alweer het vijfde seizoen en dit jaar met een nieuwe presentator: Sander Janson.

Hij bezoekt samen met Annika Pietersma de leukste wintersportgebieden in de Alpen. Zo ontdekken zij samen wat je als wintersporter gezien of gedaan moet hebben. Zij plaatsen speciale markers op deze plekken, zodat mensen thuis dit ook kunnen doen.
 
Sander Janson is niet alleen bekend van zijn zomerreisprogramma’s maar heeft ook ruim tien jaar ervaring met wintersportprogramma’s, zoals Snowmagazine. Hij heeft met veel plezier aan dit voor hem nieuwe programma meegewerkt: “Ik voel me thuis in de bergen en heerlijk om weer andere wintersportplaatsen te ontdekken. We hadden het geluk net klaar te zijn met de opnames voordat corona uitbrak.”

Annika Pietersma is inmiddels al voor het derde seizoen betrokken bij Ski&More. Als ervaren skilerares is voor haar geen berg te hoog of afdaling te steil. “Qua presentatie kan ik nog iets leren van Sander, en qua skiën kan ik hem misschien nog wat bijbrengen, we zijn de ideale combinatie.”
 
Dit seizoen gaan Annika en Sander weer bijzondere activiteiten ondernemen. Zo gaan ze Black Mamba bij Kaprun boarden, freeriden in Saalbach, een wedstrijd doen in Gerlos en kijken ze hoe ecologisch Westendorf is. Natuurlijk gaan ze tussendoor veel skiën en is er iedere week een challenge te zien.

Bron: ICP/BM

Bericht delen