Woensdag 17 januari 2018

Rugby League Four Nations bij RTL 7

RTL 7 doet vanaf 28 oktober verslag van de Rugby League Four Nations. In dit toernooi maken de vier grootmachten, Australië (de huidige wereldkampioen), Engeland, Nieuw Zeeland (de huidige nummer één van de wereld) en Schotland, in een titanenstrijd gaan uit wie de grootste is.

Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7: “De Rugby World Cup in 2015 was voor RTL 7 een groot succes. In navolging daarvan hebben we gezocht naar een ander aansprekend toernooi. Dan kunnen we alleen maar trots zijn op het feit dat we nu Four Nations, één van de grootste rugbytoernooien, kunnen uitzenden. Ik verwacht spektakel!”

Het toernooi begint met de krachtmeting tussen Australië en Schotland. Marcel Maijer en Jayjay Boske doen vanuit de RTL Sport studio verslag en voorzien de wedstrijden van hun analyses. Net als tijdens het WK van 2015 wordt ook de Four Nations gespeeld in het Verenigd Koninkrijk. Maar liefst 6 stadions, waaronder het schitterende Olympisch Stadion in Londen, vormen het toneel voor het rugbyspektakel. De finale wordt op 20 november gespeeld in één van de mooiste stadions van Engeland, het historische Anfield in Liverpool. In totaal staan er 7 wedstrijden op het programma verdeeld over 3 weken.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

 

Bericht delen