Rudolph van Veen voorkomt ingezakte slagroomtaarten
dinsdag 8 februari 2022

Rudolph van Veen voorkomt ingezakte slagroomtaarten

Wie overkomt het niet: een ingezakte slagroomtaart, een gescheurde cake of überhaupt een recept dat nooit lukt? Geen nood! Meesterkok Rudolph van Veen schiet vanaf 21 februari in het nieuwe 24Kitchen-programma Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken (EHBBO) de thuisbakkers in Nederland te hulp.

In iedere aflevering neemt Rudolph een bakprobleem onder de loep en samen met de thuisbakker wordt het probleem in een ‘mini masterclass’ opgelost. Natuurlijk maakt Rudolph zelf ook iedere dag een heerlijke bakcreatie, geïnspireerd op het bakprobleem van die aflevering.

Rudolph van Veen: “Er zijn inmiddels heel veel programma’s die gaan over lekker bakken. Ze inspireren veel mensen om zelf aan de slag te gaan. Helaas lukt het niet altijd, een bakongeluk zit immers in een klein hoekje. Hoe voorkom je een te droge boterkoek en hoe laat je jouw appeltaart zo smaken zoals je oma deze vroeger altijd maakte. Met de diverse tips en tricks in Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken hoop ik de thuisbakkers weer op weg te helpen zodat ze niet stoppen met bakken, maar juist doorgaan. Het is immers nooit te laat om te leren.”

Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken is vanaf 21 februari elke werkdag te zien om 18.00 uur bij 24Kitchen.

Bron: Walt Disney Company Benelux/BM

Bericht delen