Dinsdag 16 januari 2018

Ruben Nicolai weg bij BNN

Ruben Nicolai verlaat BNN-VARA per 1 april. Wat hij daarna gaat doen, is nog niet bekend. Een woordvoerder van de omroep zegt dat het niet om een 1 april-grap gaat. “Ik snap dat mensen dat denken omdat Ruben de lach aan zijn kont heeft hangen, maar deze datum is puur toeval”.

Volgens de zegsman heeft Nicolai er zelf voor gekozen om op te stappen.

In een statement meldt de omroep: “Wij zijn er enorm trots op dat opnieuw een BNN’er, die ooit als jong talent binnenkwam, uitvliegt. Het zit in het DNA van een jongerenomroep besloten dat kleine jongens groot worden. Kijk naar Katja, Bridget, Jeroen Pauw, Ruud de Wild, Eddy Zoëy, Nicolette Kluijver, Coen en Sander.”

“Een natuurlijke beweging die eens in de zoveel tijd plaatsvindt, om ruimte te maken voor nieuw talent. Zoals nu Tim Hofman, Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Dennis Storm, Valerio Zeno en Gwen van Poorten. We hebben altijd een beetje pijn in het hart als iemand het BNN-nest verlaat, maar we begrijpen ook de keuze die Ruben maakt. We wensen hem daarbij ontzettend veel succes.”

De geruchtenmolen over Ruben Nicolai’s toekomstige baas begint al aardig op gang te komen. Zo melden diverse insiders dat zijn volgende omroep wel eens RTL zou kunnen zijn.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen