Ruben Nicolai presenteert Volg Je Me Nog? bij RTL 4
woensdag 9 februari 2022

Ruben Nicolai presenteert Volg Je Me Nog? bij RTL 4

Op 10 februari start de nieuwe komische panelshow Volg Je Me Nog? Onder leiding van Ruben Nicolai strijden teamcaptains Tijl Beckand en Nynke de Jong wekelijks met twee BN’ers in hun team in verschillende spellen om de meeste likes. Wie weet het meest over de online wereld, hun eigen social accounts en die van anderen?

Volg Je Me Nog? duikt in de schatkamer van Instagram, Twitter, Facebook, blogs en vlogs en test de teams op hun kennis. In diverse grappige spellen komen bijzondere weetjes voorbij uit de online wereld van Bekende Nederlanders. Herkennen de teams hun online vrienden als ze oog in oog met ze komen te staan? Weten ze welke BN’er welke video heeft gedeeld? Weten ze in te schatten welke gasten bij de juiste excentrieke accounts horen?

Met comedian Tijl Beckand en lopende encyclopedie Nynke de Jong (bekend van Beat the Champions) aan hun zijde, banen de teams zich een pad door de meest verrassende weetjes uit de online wereld. Ook het publiek strijdt mee en kiest bij een gewonnen ronde de social post om de meeste likes te verzamelen voor hun team. Het team met de meeste likes wint de Gouden Duim trofee.

Volg Je Me Nog? wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux, en is vanaf donderdag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/EndemolShine Nederland

Bericht delen