Woensdag 17 januari 2018

Ruben Nicolai nieuwe presentator Grillmasters

Ruben Nicolai presenteert vanaf 7 juni het RTL4-programma Grillmasters. Hij neemt daarmee het stokje over van Martijn Krabbé. Grillmasters is de zoektocht naar de beste barbecueër van Nederland. Het programma wordt geproduceerd door Wise Monkeys. 

Nicolai neemt met liefde de presentatie op zich: “Ik kan in de keuken slechts imponeren met één gerecht, laat staan dat ik kan barbecueën zonder minimaal één kant van het vlees te laten verkolen. Toen Martijn mij vroeg voor Grillmasters begreep ik daar dus weinig van, maar het blijkt dat ik vooral moet presenteren en af en toe stiekem een stukje proeven. Daar heb ik natuurlijk heel veel zin in”.

Wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen en meesterkok Herman den Blijker bepalen wie na tien weken de titel Grillmaster 2016 mag dragen. De deelnemers laten ook in dit tweede seizoen onder gelijke omstandigheden het beste van hun barbecuekunsten zien. Wekelijks is er een nieuwe opdracht en de twee minst presterende koppels eindigen in de ‘burn-out’. Hiermee eindigt de strijd iedere week voor één koppel.

Bron: RTL4/Broadcast Magazine

Bericht delen