Ruben Nicolai blijft komende vijf jaar bij RTL
Donderdag 09 januari 2020

Ruben Nicolai blijft komende vijf jaar bij RTL

RTL Nederland maakt bekend dat Ruben Nicolai een contractverlenging heeft getekend en ook de komende vijf jaar te zien is bij het mediabedrijf.

Ruben Nicolai: “Het zijn roerige en zeer interessante tijden voor televisie. Tijden die volop kansen bieden en ik prijs me dan ook zeer gelukkig dat ik de afgelopen en dus ook de komende jaren dat allemaal bij en met RTL mag ontdekken.”

Directeur content, Peter van der Vorst: “Ruben heeft zich ontwikkeld tot een allround presentator. Hij was al een vaste waarde bij RTL Boulevard, Wie Ben Ik en Beste Kijkers, maar presenteerde afgelopen jaar met net zoveel gemak en humor de dagelijkse quiz Ik Weet Er Alles Van en The Masked Singer. In 2020 komen daar nog een paar mooie titels bij, waaronder De Erfgenaam. Daarin spoort hij mensen op die nog recht hebben op een flinke erfenis. We zijn blij dat we de komende vijf jaar met deze altijd positief gestemde collega kunnen blijven samenwerken.”

Ruben is op dit moment te zien als presentator bij RTL Boulevard en als teamcaptain in de RTL 4 programma’s Holland-België en Wie Ben Ik. Vanaf 13 februari gaat er weer een nieuw seizoen van zijn programma Beste Kijkers van start.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen