Article header image

RTV Drenthe voert nieuwe huisstijl in

Vanaf 4 oktober heeft de Drentse regionale omroep RTV Drenthe nieuwe jingles, leaders, tv-decors en website en een vernieuwde radioprogrammering op werkdagen. Ook na alle veranderingen blijft ‘Altijd in de buurt’ het motto. RTV Drenthe is in de loop der jaren veranderd in een multimediabedrijf waarin radio, tv en internet zijn geïntegreerd. De nieuwe vormgeving, met een opvallende rol voor een rood vierkant, onderstreept die eenheid.

De studio van TV Drenthe is een heldere lichte ruimte geworden, die zorgt voor een moderne uitstraling. Dit wordt ondersteund door nieuwe muziekvormgeving. Met een echt Drents geluid, want Erikah Karst, Martijje Lubbers en Fake ten Caat hebben, samen met de Utrechtse zangeres Natasja den Toom alle leaders en tunes ingezongen.

Ook in de programmering zijn er veranderingen. De avonduitzending van TV Drenthe begint om 17.30 uur met een herhaling van het themaprogramma van de avond ervoor. Na het NOS Journaal volgt het regionale nieuws met de nieuwe titel Drenthe Nu.

Bron: RTV Drenthe

Terug naar overzicht