RTL wint eerste fase ‘zangshowoorlog’ op vrijdagavond
Zaterdag 04 mei 2019

RTL wint eerste fase ‘zangshowoorlog’ op vrijdagavond

Zowel RTL 4 als SBS6 zijn vrijdagavond gestart met een zangshow. Vooralsnog wist RTL veel meer kijkers te trekken dan SBS6.

RTL bracht vrijdag All Together Now naar Nederland. Zangers – solo, duo’s en groepen – van alle leeftijden, afkomstig uit het hele land, maken hun opwachting voor 100 muziekprofessionals uit alle takken van de muziekbusiness, aangevoerd door voormalig Idols-winnaar Jamai. Het doel: ervoor zorgen dat zo veel mogelijk van ‘de 100’ opstaan en uit volle borst meezingen. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering. De presentatie ligt in handen van Chantal Janzen. De uitzending van All Together Now was vrijdag goed voor 1.131.000 kijkers en staat daarmee op de derde plek in de Top 25 van vrijdag, zo blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Recht tegenover All Together Now was It Takes 2 te zien. Het programma is verhuisd van RTL 4 naar SBS6. In het zangprogramma worden bekende Nederlanders gekoppeld aan bekende zangers. Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriëns en Pim Muda zullen dit seizoen hun zangkunsten ten gehore brengen. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon. De uitzending van It Takes 2 trok 689.000 kijkers en staat daarmee op de elfde plaats in de Top 25 van vrijdag.

Bron: BM

Bericht delen