RTL vervroegt 30e seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden
woensdag 21 augustus 2019

RTL vervroegt 30e seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden

Op maandag 26 augustus start het 30e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4. RTL heeft besloten om in de week van maandag 26 augustus niet de laatste vijf afleveringen te herhalen, maar direct te starten met het nieuwe seizoen. Vanaf woensdagavond 21 augustus worden de laatste drie afleveringen herhaald, met op vrijdag 23 augustus de zomercliff.

RTL 4 toonde afgelopen maandag en dinsdag GTST-compilaties, die rond de 270.000 kijkers trokken. Dat was wel erg weinig, aangezien GTST-vervanger Ik Weet Er Alles Van vorige week nog meer dan 800.000 kijkers trok. Programmadirecteur Peter van der Vorst lijkt daarom gekozen te hebben voor crisismanagement.

Goede Tijden, Slechte Tijden trapt het seizoen af met een aantal verrassende wendingen, zoals op de castfoto al naar voren komt: zo keert Tiffy (Cecilia Adoree) zwanger terug naar Meerdijk en is Lana (Faye Bezemer) ook weer van de partij. Billy (Lone van Roosendaal) heeft met haar huwelijk met Ludo haar verblijf verlengd en dat niets is wat het lijkt zal snel duidelijk worden. Ook maakt Puck (Anne-Fleur van den Berg) haar entree in de fictieve stad en valt haar oog op Daan, wie vlak voor de zomerstop Nina kuste. Diverse relaties zullen op scherp komen te staan.

Tijdens de zomercliff spande het erom of Amir, (Alkan Çöklü), de heftige aanval zou overleven. Of hij het ook daadwerkelijk haalt wordt in het nieuwe seizoen duidelijk. Daarnaast ziet de kijker Rob (Jop de Vries) en Carmen (Barbara Pouwels) terug in het 30e seizoen. Videoland start op vrijdag 23 augustus met het nieuwe seizoen.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen