RTL trekt stekker uit Nieuwe Tijden
zondag 2 september 2018

RTL trekt stekker uit Nieuwe Tijden

De soapserie Nieuwe Tijden stopt. Na drie seizoenen komt een einde aan de GTST-spinoff rond het wel en wee in een Utrechts studentenhuis vol bekende Meerdijkers. Nieuwe Tijden werd geproduceerd door EndemolShine.

Nieuwe Tijden zag in 2016 het licht als zomerse vervanger van GTST op RTL 4, maar ging daarna exclusief verder op Videoland. Tijdens de zomerstop van GTST in 2016 werden er veertig afleveringen van Nieuwe Tijden uitgezonden door RTL 4, waarna Videoland de overige 35 afleveringen van seizoen 1 vertoonde. Vanaf 24 februari 2017 bracht Videoland het tweede seizoen. Het derde seizoen telde 75 afleveringen en daarvan verscheen de laatste op 31 augustus 2018 bij Videoland.

De serie gaat over een groep studenten in een studentenhuis die allemaal bezig zijn met hun eigen leven en het volwassen worden. Fans van de serie hadden het einde van Nieuwe Tijden al enigszins zien aankomen. De slotaflevering van het derde seizoen eindigde zonder cliffhanger. RTL Nederland heeft bevestigd dat de serie geen vervolg krijgt.

Bron: BM

Bericht delen