RTL sluit contract met Simon Zijlemans
zaterdag 11 augustus 2018

RTL sluit contract met Simon Zijlemans

RTL Nederland gaat door met het programma Voetbal Inside. Simon Zijlemans maakte vrijdag in de uitzending van RTL Boulevard bekend dat hij een akkoord heeft bereikt met RTL.

De verslaggever en presentator blijft voorlopig nog twee jaar voetbal doen bij Voetbal Inside op RTL 7 en de verslagen van de Europa League op die zender.

Zijlemans debuteerde donderdag bij RTL 7 als presentator van de Europa League-wedstrijd AS Trenčín – Feyenoord. Feyenoord werd met 0-4 vernederd door de Slowaken. Door die nederlaag is het zo goed als zeker dat er dit seizoen geen Nederlandse clubs meedoen aan de Europa League. En dat is pijnlijk voor RTL 7.

In de laatste uitzending van Voetbal Inside bij RTL zei Johan Derksen al dat RTL werkte aan een opvolger van Voetbal Inside. Voetbalreporter Simon Zijlemans liet eerder doorschemeren dat het best eens zou kunnen zijn dat hij een van de nieuwe presentatoren wordt: “Ik zit nu al een paar jaar in de voetbalwereld en daar geniet ik heel erg van. En ik vind het leuk om programma’s te maken. Dus één en één is twee.”

Zijlemans zei ook dat als hij het stokje overneemt, het een heel ander programma zal worden dan het VI met Genee, Derksen en Van der Gijp. “Je moet nooit iets doen wat al gemaakt is”, merkte Zijlemans wijselijk op.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen