RTL overweegt Ranking the Stars over te nemen van BNNVARA
maandag 6 mei 2019

RTL overweegt Ranking the Stars over te nemen van BNNVARA

Ranking the Stars verdwijnt mogelijk tóch niet van de televisie. RTL heeft interesse in het overnemen van het NPO 3-programma. Dat heeft een woordvoerder laten weten aan het AD.

BNNVARA maakte zaterdag bekend te stoppen met het programma, dat bij de NPO een van de grote succesnummers van Paul de Leeuw was. De Leeuw tekende in november een contract bij RTL.

‘Behalve dat we bestaande en nieuwe formats aankopen, ontwikkelen we ook steeds meer formats zelf’, laat RTL in een verklaring weten. ‘Uitgangspunt voor alles is of het past bij de smaak van ons publiek. Ranking the Stars is een interessant programma en we denken dat het bij RTL past. Maar we hebben die puzzel nog niet gelegd.’

In Ranking the Stars nemen loslippige BN’ers elkaar, soms onder invloed van alcohol, de maat, beantwoorden ze niet-alledaagse vragen en doen ze openhartige bekentenissen. BNNVARA wil zich toeleggen op programma’s die maatschappelijk relevanter zijn. Ranking the Stars is een format van het Japanse televisienetwerk TV Asahi Corporation. De Nederlandse versie wordt geproduceerd door Medialane, het productiebedrijf van Iris van den Ende.

Bron: AD/BM

Bericht delen