dinsdag 16 januari 2018

RTL onthult plannen najaar

RTL Nederland vult de zendtijd de komende maanden met een groot aantal realityprogramma’s, naast amusement, comedy en drama. Dat maakte RTL dinsdag bekend tijdens de najaarspresentatie in Hilversum.

In Pro Deo op RTL 4 lossen de topadvocaten Jan-Hein Kuijpers, Mariëlle van Essen, Cees Korvinus en Oscar Hammerstein gratis juridische conflicten van ‘gewone’ Nederlanders op. Misdaadjournalist John van den Heuvel spoort in Ontvoerd! kinderen op die zijn gekidnapt door een van hun ouders. Presentator Peter van der Vorst ontfermt zich over huisdieren en hun baasjes in onleefbare woonsituaties in het RTL 4-programma Mijn huis vol dieren.

RTL Boulevard is vanaf maandag te zien vanuit een nieuw decor. Later deze week wordt het programma tijdelijk uitgezonden vanuit de hal van het RTL-gebouw op het Media Park. Programmadirecteur Erland Galjaard meldde tijdens de najaarspresentatie dat hij graag Villa Morero had willen hebben, maar dat het niet is aangeboden aan RTL. Villa Morero is vanaf maandag te zien bij SBS 6. Galjaard heeft hoge verwachtingen van de series Golden Girls en Divorce.

Bron: RTL Nieuws/Broadcast Magazine

Bericht delen