RTL onthult allesweters in Beat The Champions
Zaterdag 19 december 2020

RTL onthult allesweters in Beat The Champions

De quiz Beat The Champions wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands en is vanaf zondag 3 januari om 20.00 uur wekelijks te zien bij RTL 4.

De kandidaten die meedoen aan de nieuwe kennisquiz met presentatrice Chantal Janzen krijgen het niet makkelijk. Zij nemen het namelijk op tegen Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. Deze doorgewinterde quizzers en allesweters hebben een enorme algemene kennis én vullen elkaars specialisme ook nog eens aan.

In Beat The Champions krijgen quizliefhebbers de kans om het solo op te nemen tegen het team van vijf superquizzers. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op door het beantwoorden van maximaal vijf vragen. Vervolgens neemt de kandidaat het op tegen de Champions in een race tegen de klok.

Hoe meer Champions hij durft uit te dagen, hoe groter het te winnen geldbedrag, maar ook hoe groter het risico om alles te verliezen. Zo kunnen de kandidaten bijvoorbeeld 5.000 euro verdienen als ze van twee Champions winnen en maximaal 50.000 euro als ze alle vijf de Champions verslaan.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen