Woensdag 17 januari 2018

RTL brengt 75-delige serie Nieuwe Tijden

Op 4 juli start RTL 4, in samenwerking met Videoland, een bijzonder project met de introductie van Nieuwe Tijden. De serie van eigen bodem komt van Endemol Shine, tevens de producent van Goede Tijden, Slechte Tijden.

De serie Nieuwe Tijden speelt zich af middenin een bruisende studentenstad waar de cast samenwoont in één huis en lief en leed deelt. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd.

In de 75-delige serie Nieuwe Tijden spelen oude bekenden uit Meerdijk en nieuwe acteurs de hoofdrol. Zo maken onder anderen Ferry Doedens (Lucas Sanders), Vajèn van den Bosch (Moon van Panhuys) en Holly Mae Brood (Amy Kortenaer) hun opwachting in Nieuwe Tijden. Brood speelt, voordat zij ‘verhuist’ naar Nieuwe Tijden, een gastrol in GTST.

De eerste 40 afleveringen van de serie zijn dagelijks te zien bij RTL 4 na de zomercliff van GTST. Voor fans die niet kunnen wachten, zijn afleveringen vooruit te kijken bij Videoland. Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de decors, het uitwerken van de scenario’s en de verdere casting van aanstormend én gevestigd talent.

Vanaf het moment dat GTST weer begint, gaat Nieuwe Tijden exclusief door bij Videoland. De exacte releasedatum bij Videoland wordt in een later stadium bekendgemaakt. RTL 4 en Videoland trekken samen op bij de lancering van dit nieuwe initiatief, waarin de kijker bepaalt wanneer en waar de serie wordt bekeken.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen