dinsdag 16 januari 2018

RTL 7 zoekt beste Nederlands elftal aller tijden

In het kader van het naderende WK Voetbal in Brazilië, komt RTL 7 met Het Beste Nederlands Elftal Aller Tijden. De 17 miljoen ‘bondscoaches’ die ons land telt, krijgen hierin de kans om hun stem te laten horen. Presentator Frank Evenblij, die speciaal voor dit programma een uitstapje maakt naar RTL 7, leidt in drie afleveringen deze zoektocht naar het beste Oranjeteam ooit.

In elke aflevering staat een aantal posities centraal om uiteindelijk tot de ultieme tien veldspelers, een keeper en een bondscoach te komen. Aan tafel in de studio bespreekt Frank Evenblij met Johan Derksen, Theo Reitsma (jarenlang de nummer 1 voetbalcommentator van Studio Sport en commentator tijdens het EK 1988) en Matty Verkammen (journalist en schrijver en een autoriteit op het gebied van het Nederlands elftal) de kandidaten voor de verschillende posities. Via www.rtl.nl/hetbestenederlandselftal kan iedereen stemmen en zijn stem laten horen.

In Het Beste Nederlands Elftal Aller Tijden stemt niet alleen de kijker thuis op zijn favoriete Nederlandse interlandspelers. Ook kenners uit de sport zoals Wim Kieft, Michel van Egmond, Aad de Mos en Leo Driessen geven hun mening. Aan het einde van elke aflevering worden de spelers die zijn gekozen toegevoegd aan het ideale Oranjeteam totdat het twaalftal compleet is. De desbetreffende spelers worden (voor zover mogelijk) onderscheiden voor hun plek in het beste Nederlands elftal aller tijden. Het Beste Nederlands Elftal Aller Tijden is vanaf 23 mei te zien bij RTL 7.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen