dinsdag 16 januari 2018

RTL 7 met websoaps op weg naar sportzomer

VI Oranje en Tour du Jour komen allebei met een eigen websoap in aanloop naar de aankomende sportzomer. Vanaf deze week is elke maandag en vrijdag via www.rtlsportzomer.nl te volgen hoe het Wilfred Genee en Johan Derksen vergaat met hun EK-cd: van de opnames tot de beoogde gouden plaat.

Maandag begon ook de websoap van vaste Tour du Jour-gast Gert Jakobs. De noeste ex-wielrenner heeft een missie: zo beroemd mogelijk worden. Elke werkdag kan is eveneens via www.rtlsportzomer.nl zien wat hij hiervoor doet en welke opdrachten hij uitvoert. Hopelijk groeit hierdoor voor hem het aantal volgers op Twitter, de teller van @Gertjakobs64 staat nu al op 14.143 volgers.

De soaps lopen tot aan de start van de sportzomer – de aftrap van het EK Voetbal – en zijn een warming-up voor het publiek in voorbereiding op de tv-uitzendingen. Tijdens het EK Voetbal is VI Oranje dagelijks te zien. Tour du Jour loopt gedurende de Tour de France, die 30 juni begint. Er zijn inmiddels ook plannen voor een soortgelijk programma tijdens de Olympische Spelen.

Bron: RTL 7

 

Bericht delen