Dinsdag 16 januari 2018

RTL 7 brengt Leven Als Een Prof

RTL 7 biedt een aantal kijkers een leven als een profvoetballer. De mannenzender en NIVEA For Men (official partner van de Eredivisie) regelen voor één voetbalteam in Nederland een eigen spelersbus, tenues, een training in Huis ter Duin met een Eredivisie-coach, maatpakken, horloges, zonnebrillen en zelfs een eigen clublied, ingezongen met Wolter Kroes.

Voor de toekomstige thuiswedstrijden komt er op hun veld een dug-out te staan en in de eigen kleedkamer wordt een jacuzzi geïnstalleerd. Bovendien zendt RTL 7 live een wedstrijd van deze kijkers tegen het RTL 7 Sterrenteam uit. Dit is te winnen voor teams die zich opgeven via www.levenalseenprof.nl.

Deze actie wordt afgetrapt met het programma Leven Als Een Prof, gepresenteerd door Harry Vermeegen. Hij bezoekt hiervoor (oud)profvoetballers om in beeld te brengen hoe hun dagelijks leven eruit ziet. Ook licht hij elke week een amateurteam in het land uit. De serie van twaalf afleveringen wordt deels dit najaar en deels begin 2012 uitgezonden.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen