Dinsdag 16 januari 2018

RTL 5 brengt late night show Dino

Op 12 november start de late night show Dino bij RTL 5. Volgens de comedian en presentator Jandino Asporaat wordt het een meeslepende show. “Het is voor mij een eer dat ik een personality show op RTL 5 krijg.

We hebben iedere week het 16-koppige Re:Freshed Orchestra paraat staan, per aflevering ontvang ik leuke gasten en uiteraard is Judeska van de partij”, aldus Asporaat.

De late night show brengt sketches en interactie. Bekende gasten, maar ook lokale en onbekende helden krijgen een rol in de show en worden door Asporaat het hemd van het lijf gevraagd. In de zes afleveringen van de show op RTL 5 speelt muziek een grote rol en is interactie met het publiek een belangrijke factor.

In Dino Doet Duitse Dingen doet Asporaat er alles aan om de start van zijn carrière bij de Oosterburen een flinke boost te geven, nadat John de Mol Asporaat een programma in Duitsland beloofd heeft wanneer hij accentloos Duits spreekt.

Ook doet Judeska mee. Zal het haar lukken om FC Kip te verruilen voor het bruisende Hilversum en eindelijk door te breken? Ook nieuw typetje Gerrie komt voorbij in de late night show. Deze Rotterdamse is niet op haar mondje gevallen en zal haar mening in Dino niet onder stoelen of banken steken.

Dino wordt geproduceerd door RTL Productions in samenwerking met Het Huis Van Asporaat. Uitzending: wekelijks vanaf donderdag 12 november om 21.55 uur

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen