dinsdag 16 januari 2018

RTL 4 van start met Beat the Best

Het nieuwe televisieprogramma Beat The Best (RTL 4, producent Talpa) is een competitie tussen zeer uiteenlopende top acts, de allerbeste in hun genre. Voor amateurs is er dan ook geen plaats. Alle optredens worden beoordeeld door een jury. Angela Groothuizen, Jeroen van Koningsbrugge en Timor Steffens vormen samen de jury van Beat the Best. Angela Groothuizen zal de categorie Muziek beoordelen, Jeroen van Koningsbrugge en Timor Steffens nemen respectievelijk Variété en Dans voor hun rekening.

De juryleden beoordelen na elk optreden of deze act de beste in hun categorie is. In dat geval mag de act plaatsnemen op de Hotseat. Wie aan het einde van een aflevering op de Hotseat zit, maakt kans om rechtstreeks door te gaan naar de finale. Maar het publiek in de studio bepaalt elke keer welke van deze drie acts daadwerkelijk in de eindstrijd terecht komt.

Producent John de Mol is pas tevreden als er 1 miljoen kijkers zijn. Beat The Best is vanaf zaterdag 18 augustus te zien bij RTL 4 en de presentatie wordt verzorgd door Gordon en Chantal Janzen.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen