RTL 4 komt met Topdokters
dinsdag 12 februari 2019

RTL 4 komt met Topdokters

In het nieuwe RTL 4-programma Topdokters staan acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal. In een reeks van acht afleveringen volgt de kijker de artsen, die zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel inzetten voor hun patiënten, wiens leven soms letterlijk in hun handen ligt.

Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slecht nieuws gesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken? Vanaf woensdag 27 februari om 21.30 uur is te zien hoe deze topdokters omgaan met de grote verantwoordelijkheid die dit werk met zich meebrengt.

De acht specialisten stellen zich in Topdokters kwetsbaar op. Ze durven hun hart te laten spreken en laten zich van hun menselijke kant zien. Ook hun privéleven wordt gedeeld met de kijker. Want wie ze zijn, heeft invloed op de manier waarop ze hun patiënten behandelen. Allemaal nemen ze hun patiënten in gedachten ook wel eens mee naar huis.

Topdokters is al een begrip bij onze zuiderburen. Bij VIER is dit jaar het vijfde seizoen van het succesvolle programma uitgezonden. In totaal werken zeven ziekenhuizen, verspreid door Nederland mee aan het nieuwe RTL 4-programma. Topdokters wordt geproduceerd door Fabiola.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen