RTL 4 komt met kookwedstrijd Snackmasters
vrijdag 26 maart 2021

RTL 4 komt met kookwedstrijd Snackmasters

In het nieuwe programma Snackmasters nemen wekelijks twee Nederlandse chef-koks het tegen elkaar op om een bekende snack zo identiek mogelijk na te maken. Wie van de chefs heeft het in zich om de winnaar te worden van Snackmasters?

Deze afvalrace wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen en is vanaf dinsdag 27 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Producent van de serie is IDTV. Miljuschka neemt de kijker elke week mee naar de fabriek waar de originele snack gemaakt wordt en Martijn gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen huiskeuken de snacks proberen na te maken.

Van hartige tot zoete snacks
In het kookprogramma draait het om hartige en zoete snacks waarvan we allemaal weten hoe ze smaken. Maar hoe worden deze snacks gemaakt en met welke ingrediënten? De competitieve chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en het geheim van de snack (onder tijdsdruk) te kraken.

De chef waarvan zijn of haar snack het dichtst bij het origineel zit, gaat naar de volgende ronde. Wie doorgaat en wie afvalt wordt bepaald door de makers van de originele snack.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen