Woensdag 17 januari 2018

RTL 4 komt met Het Is Hier Geen Hotel

In het nieuwe RTL 4-programma Het Is Hier Geen Hotel, te zien vanaf maandag 4 april, krijgen jongeren drie weken lang heropvoeding en leren ze, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches werken zij aan hun toekomst.

Ver weg van hun ouders worden deze twintigers in het diepe gegooid. Hoe is het om van het ene op het andere moment op eigen benen te moeten staan? Niet alleen leren zij hoe de wasmachine werkt en hoe ze een ei moeten bakken, maar ook hoe ze met geld en tegenslagen kunnen omgaan. Het blijkt dé ervaring van hun leven, waarbij ze soms genadeloos de confrontatie met zichzelf moeten aangaan.

Het programma krijgt in de loop van de serie een bijzondere wending, waarbij de rollen uiteindelijk zijn omgedraaid. Hierdoor leert deze jeugd van tegenwoordig zelf ook hoe het is om voor iemand te zorgen en wat daar allemaal bij komt kijken. Lukt het de jongeren om afscheid te nemen van hun tienertijd en helemaal op eigen benen te staan?

Uitzending: RTL 4, vanaf maandag 4 april, wekelijks om 21.30 uur.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen