Woensdag 17 januari 2018

Roué Verveer presenteert Happy Hour bij SBS6

In de nieuwe show Happy Hour bij SBS6 draait het om boeiende verhalen, aanstekelijke moppen van deelnemers en hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en presentator Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaar komt.

Happy Hour is vanaf vrijdag 13 oktober wekelijks te zien bij SBS6.
 
Elke uitzending krijgen drie kandidaten de kans om een eigen verhaal voor te dragen aan een 100-koppig publiek. Hoe langer het verhaal boeit, hoe langer de kandidaat mag blijven zitten. Bij Happy Hour is het publiek de baas.

Boeit het verhaal iemand niet meer, dan kan hij op de rode knop drukken. Na iedere druk op de knop zakt de kandidaat iets verder weg. Als meer dan de helft van het publiek op de rode knop heeft gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal van het podium. Hoe hoger je op het podium blijft zitten, hoe meer geld er te winnen is.
 
Wie krijgt het Happy Hour-publiek het hardst aan het lachen? Dat wordt duidelijk in de moppenbattle. Twee kandidaten, twee moppen. Ook hier mag het publiek stemmen: Om welke mop is er het hardst gelachen. De winnende grappenmaker gaat door naar de finale, waarin een geldprijs te winnen is.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen