Dinsdag 16 januari 2018

Roosmarijn Reijmer presentator 3VOOR12

Roosmarijn Reijmer is de nieuwe dj van 3VOOR12RADIO, het late-night muziekprogramma van VPRO op 3FM. Vanaf 1 september is zij de vaste presentator van het programma. Hiermee volgt zij Eric Corton op die het programma vanaf 2008 presenteerde.

Na haar studie begon zij in 2000 bij 3FM, waar zij onder andere werkte als internetredacteur, radioregisseur en als muzieksamensteller. In oktober 2007 startte zij daarnaast aan de 3FM DJ School. In juni 2008 won ze de Radiobitches Award in de categorie Aanstormend Talent.

3VOOR12 eindredacteur Willem van Zeeland: “We vonden het belangrijk om te kiezen voor een presentator die een autoriteit is op het gebied van alternatieve popmuziek. Roosmarijn Reijmer heeft heel veel kennis van muziek en ze kan daar op de radio met veel enthousiasme over vertellen. Ze is voor ons de ideale opvolger van Eric Corton.”

Roosmarijn Reijmer: “3VOOR12RADIO is voor mij het muzikale en journalistieke geweten van 3FM. Ik mag de grote schoenen van Eric Corton vullen en die uitdaging pak ik met acht handen aan. Ik laat je de beste nieuwe muziek horen en ben benieuwd naar je mening. Over muziek èn over actualiteit. Ik draag mijn plek in de 3FM muziekredactie over aan nieuw talent en zwaai nu op de allerbeste manier af van de 3FM Radio DJ-school.”

3VOOR12RADIO is te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 01.00 uur op 3FM.

Bron: VPRO/Broadcast Magazine

Bericht delen