Romy Monteiro en Kees Tol presenteren De Hit Kwis
maandag 27 juli 2020

Romy Monteiro en Kees Tol presenteren De Hit Kwis

De vooravond van NPO 1 wordt deze zomer gevuld met muziekprogramma De Hit Kwis, op het tijdslot van de talkshow M. In deze dagelijkse muziekkwis, gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol, draait alles om het zo snel mogelijk raden van zoveel mogelijk hits.

Meezingers, hits en zomernummers wisselen elkaar in hoog tempo af. Er zijn drie kandidatenduo’s en drie spelrondes waarbij elke ronde een koppel afvalt. Het snelst spelende team met de grootste muziekkennis blijft uiteindelijk over en mag onder leiding van Kees en Romy de finale spelen.

Wie herkent het snelst de BeeGees, Beyoncé of Bruno Mars? Welke team heeft zijn zenuwen het best onder controle? Uiteindelijk draait het allemaal om één vraag: Welk kandidatenduo weet zoveel mogelijk titels en artiesten van de grote hits te raden en mag zich de grootste muziekkenner van die aflevering noemen?

De Hit Kwis is vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. De opnamen vinden plaats in Studio 3 van NEP The Netherlands op het Media Park.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen