Woensdag 17 januari 2018

Romy Monteiro aan de slag bij AVROTROS

Romy Monteiro heeft een contract getekend bij AVROTROS. Het eerste programma dat Monteiro voor de omroep gaat presenteren is een nieuw seizoen van de familiespelshow Mijn Vader is de Beste. Naast dit programma voor NPO Zapp gaat Monteiro ook diverse AVROTROS-programma’s presenteren op NPO 1 en NPO 3.

De opnames van Mijn Vader is de Beste gaan volgende week van start. Vanaf zaterdag 14 januari is Monteiro wekelijks om 19.00 uur te zien in het programma bij AVROTROS op NPO Zapp.

Algemeen directeur Eric van Stade: “Monteiro kan zingen en dansen en na de duopresentatie met Frits Sissing bij Musical Sing-a-Long weten we dat ze ook kan presenteren! Kortom: ze is een multi-talent en ze weet jong en oud te boeien. Ik ben dus trots dat Monteiro voor AVROTROS een diversiteit aan programma’s gaat presenteren.”

Vorige seizoenen van Mijn Vader is de Beste werden gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau, Vivienne van den Assem en Monique Smit. In elke aflevering vormt de vader een team met zijn zoon of dochter. In spellen worden de vaders getest op kracht, snelheid, kennis en uithoudingsvermogen en wordt bepaald welke vader de beste is.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen