Woensdag 17 januari 2018

Robbie Williams exclusief bij KPN Presenteert

Robbie Williams treedt op 4 november op in het programma Soundcheckers van KPN Presenteert. Hij speelt zijn nieuwe nummers voor de allereerste keer in The Qube, als onderdeel van het programma. De show met Williams is vanaf die dag ook on demand beschikbaar voor klanten van KPN.

De afgelopen maanden werkte Robbie Williams aan zijn nieuwe album Heavy Entertainment Show. Op 2 november, twee dagen voordat het album officieel uitkomt, komt hij naar Nederland om een exclusieve preview te geven in het programma Soundcheckers van KPN Presenteert. Fans krijgen de kans om hierbij aanwezig te zijn en kunnen zich via de website van KPN Presenteert of via Q-Music opgeven om kaarten te winnen. Ze krijgen de kans om de nieuwe muziek van hun grote idool als eerste te beluisteren.

Soundcheckers is de wekelijkse muziekshow die wordt uitgezonden op KPN Presenteert, waarin Mattie Valk en Tess Milne, bijgestaan door Wietze de Jager en Saar Koningsberger, de wereld achter de muziek en de artiesten ontdekken. Een onderdeel van Soundcheckers is The Qube, waar artiesten als Miss Montreal en Mr. Probz een mini-optreden geven in een intieme setting.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen