Renze Klamer stopt met talkshow Na Het Nieuws
zaterdag 27 april 2019

Renze Klamer stopt met talkshow Na Het Nieuws

Sinds 1 oktober 2018 presenteert Renze Klamer dagelijks de actuele BNNVARA-talkshow Na Het Nieuws, na het NOS Journaal van 20.00 uur, op het themakanaal NPO 1 Extra.

Na Het Nieuws geeft verdieping en duiding bij onderwerpen uit het NOS Journaal door een frisse lichting talkshowgasten. Renze Klamer ontvangt opiniemakers, politici, ondernemers en deskundigen over nieuws op het gebied van economie, politiek, misdaad, sport, wetenschap, kunst en cultuur. Na het Nieuws is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1 Extra.

Kramer heeft vrijdag zijn laatste aflevering gepresenteerd. “Nu is het tijd voor iets anders”, aldus Klamer. “Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om me in dit programma te ontwikkelen, en ik kan alvast verklappen dat ik hard bezig ben met veel andere mooie plannen bij BNNVARA voor het nieuwe seizoen.”

Na Het Nieuws stopt nu een aantal maanden en keert in het najaar terug met een nieuw seizoen. “BNNVARA is bezig met het zoeken naar een opvolger voor Renze. Dit wordt nieuw talent. Zodra er meer bekend is laten we dit weten”, aldus de omroep. Hoeveel kijkers Na Het Nieuws heeft is vooralsnog onbekend.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen