dinsdag 16 januari 2018

Rent-All neemt belang in Chain

Rent-All, verhuurbedrijf voor geluid, licht, video en rigging, heeft een aanzienlijk belang genomen in TV-facilitair bedrijf Chain. Beide ondernemingen gaan intensief samenwerken.

Door de samenwerking kunnen opdrachtgevers uit de broadcast- en evenementenindustrie profiteren van het grotere assortiment, de enorme voorraad en specialistische vakkennis. Chain heeft naast licht en rigging de afgelopen jaren zijn dienstenpakket verbreed door het toevoegen van de afdelingen Live Audio en Visuals. In deze periode is een intensieve samenwerking met de firma Rent-All ontstaan op het gebied van intelligent (bewegend) licht, rigging en audio. Om de dienstverlening van Chain verder te optimaliseren, is gekozen voor verdere formalisering van de relatie met Rent-All.

Loet Bol, directeur van Chain: “Deze stap is voor ons de laatste ontbrekende schakel, waardoor we producties volledig uit eigen voorraad kunnen faciliteren. Dat betekent een efficiëntere dienstverlening en de mogelijkheid het huidige werkpakket verder uit te breiden. Dankzij de veelzijdigheid, de vakkennis en het enorme assortiment van Rent-All kunnen we ons nog beter profileren als hét facilitaire bedrijf voor de Nederlandse broadcasten evenementenindustrie.”

Bron: Chain/Broadcast Magazine

Bericht delen