Registratie geopend voor Buma Music in Media Awards 2023
maandag 5 december 2022

Registratie geopend voor Buma Music in Media Awards 2023

In welke film, podcast of reclame van het afgelopen jaar was de beste muziek te horen? Vanaf vandaag is de online inschrijving geopend voor de Buma Music in Media Awards van Buma Music in Motion. De registratie loopt tot 16 januari en de uitreiking zal in april 2023 plaatsvinden.

De Music in Media Awards zijn dé prijzen voor het creatieve gebruik van muziek in alle soorten media. Van film tot docu en van radio tot videogame. In 2023 reikt Buma Music in Motion deze prestigieuze awards voor de zesde keer uit. Ook wordt er dit jaar weer iemand in het zonnetje gezet met de Buma Music in Media New Talent Award, een aanmoedigingsprijs voor het grootste talent van het afgelopen jaar.

Inschrijving per categorie
De Music in Media Awards vallen uiteen in twaalf categorieën, waarbij de categorie Beste Originele Compositie in Videogames, VR en Metaverse jaarlijks wordt afgewisseld met de categorie Beste Originele Compositie in Trailers (deze werd in 2022 uitgereikt). Voor de awards van 2023 is de registratie geopend voor de volgende categorieën:

Beste Originele Compositie in Film
Beste Originele Compositie in Korte Film
Beste Originele Compositie in Documentaire
Beste Originele Compositie in Televisieseries
Beste Originele Compositie in Reclame
Beste Sync in Reclame
Beste Originele Compositie in Videogames, VR en Metaverse
Beste Sync (in Televisieseries, Trailers, Film, Videogames)
Beste Podcast- en Radiovormgeving
Beste Originele Compositie in Podcasts
Beste Televisievormgeving
Beste Originele Compositie Experience
BMIM New Talent Award

Over de Buma Music in Media Awards
De Buma Music in Media Awards werden zes jaar geleden geïnitieerd door Buma Music in Motion, de organisatie die staat voor ambitie, creativiteit en het aan elkaar koppelen van talenten uit de muzikale industrie om zo het belang van muziek in film, televisie, animatie, gaming en advertising in de spotlight te zetten.

Meer informatie over de Buma Music in Media Awards is hier te vinden.

Bron: Buma Music in Motion/BM

Bericht delen