Regisseur Frank Lammers zingt zelf titelsong Groeten van Gerri
woensdag 17 juni 2020

Regisseur Frank Lammers zingt zelf titelsong Groeten van Gerri

Frank Lammers zingt de titelsong van de nieuwe film Groeten van Gerri. Het nummer Dagen van Goud is nu al te horen in de trailer, die dinsdag is vrijgegeven, en is vanaf vrijdag 19 juni in z’n geheel te beluisteren via onder meer Spotify.

De tragikomische film Groeten van Gerri, over een scheikundeleraar tijdens de corona-lockdown, is door Frank Lammers geregisseerd en hij is daarnaast te zien in de hoofdrol. De film is vanaf 25 juni vier weken te zien bij Pathé Thuis.

Frank Lammers: “Dagen van Goud is speciaal geschreven voor de film en het gaat over het euforische gevoel wanneer je net verliefd bent, iets dat ook mijn personage Gerri in de film overkomt”. Naast Dagen van Goud zijn er nog twee nummers speciaal gemaakt voor de film. Het gaat om Alleen door Guus Meeuwis, dat ook te horen is in de trailer, en Helden, gezongen door Diggy Dex.

Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat in Groeten van Gerri scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Tijdens een virtuele les aan z’n middelbare school-leerlingen geeft hij een bevlogen demonstratie, maar is even vergeten dat hij geen broek had aangetrokken die ochtend. De telefoon staat roodgloeiend. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Wat nu?

Naast Frank Lammers spelen Sanne Langelaar, Heddy Lester, Fedja van Huêt, Kees Boot, Viggo Waas en Evalinde Lammers een rol.

Het scenario van Groeten van Gerri is speciaal op filmen tijdens de coronacrisis geschreven door Michiel Stroink naar een idee van Frank Lammers. De film is geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films.

Bron: Pathé Thuis/BM

Bericht delen