Woensdag 17 januari 2018

Regionale Omroepen verlengen contract met ANP

De 13 publieke regionale omroepen (ROOS) verbinden zich opnieuw aan het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Beide zijn al jarenlang partners en vervolgen de samenwerking. Het ANP is blij met deze verlengde samenwerking.

“Deze overeenkomst met ROOS geeft vertrouwen en is gebaseerd op een gezond partnerschap”, aldus Guido van Nispen, CEO van het ANP. “Het ANP kan zich zo volledig blijven richten op handhaving en verbetering van de service voor alle mediabedrijven.” ANP-hoofdredacteur Marcel van Lingen benadrukt dat deze verlengde verbintenis bijzonder is: “De regionale omroepen moeten bezuinigen. Het is mooi als er dan toch een stevige overeenkomst ligt.”

Marcel Oude Wesselink, directeur/hoofdredacteur van RTV Oost en voorzitter van de vergadering van hoofdredacteuren ROOS, beaamt dat. “De ervaringen met het ANP zijn goed, door de collectiviteit is de prijs scherp. De keuzemogelijkheden binnen het aangeboden ANP-pakket maken service op maat mogelijk. Voor beide partijen is het een mooie deal.”

Bron: ANP/Broadcast Magazine

Bericht delen