Dinsdag 16 januari 2018

Regiedebuut Daan Schuurmans bij Van God Los

Daan Schuurmans beleeft zijn regiedebuut bij de dramaserie Van God Los van BNN. Hij regisseert een aflevering over drie vrienden die een plan bedenken om aan geld komen voor hun gezamenlijke droom.

Ook Erik de Bruyn (De President), Jim Taihuttu (Rabat), Paula van der Oest (Black Butterflies) en André van Duren (De Bende van Oss) zullen ieder een aflevering regisseren van de serie die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. Iedere aflevering is een losstaand verhaal met een andere cast en andere makers. Van God Los handelt over criminaliteit in de belevingswereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van zowel dader als slachtoffer.

Schuurmans: “Regisseren is een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Ik verheug me op het draaien met de ervaren en getalenteerde ploeg mensen die van het eerste seizoen van Van God Los een groot succes hebben gemaakt.” Schuurmans speelde recentelijk zelf in de tv-serie Bellicher; de Macht van meneer Miller, de film De Bende van Oss en schitterde als Bernard in de serie Bernhard, schavuit van Oranje.

Bron: BNN

Bericht delen