Record voor Beau dankzij finale The Voice Kids
zaterdag 6 juni 2020

Record voor Beau dankzij finale The Voice Kids

Het negende seizoen van The Voice Kids is vrijdagavond geëindigd met winst voor Dax. In de finale streden vier jonge kandidaten voor het laatst tegen elkaar onder het toeziend oog van Ali B, Anouk, Ilse DeLange en Sanne Hans.

Dax werd uitgeroepen tot winnaar tijdens de aansluitende uitzending van Beau. Hij mag een single opnemen en krijgt een studiebeurs van 25.000 euro. Dit jaar zag de finale er anders uit dan de afgelopen jaren. Coach Anouk was niet fysiek aanwezig en Marco Borsato werd vervangen door Ilse DeLange. De zanger kampt al enige tijd met een burn-out. Ook konden de optredens niet live worden uitgezonden door de coronacrisis.

De opnames vonden afgelopen woensdag plaats in een bijna lege zaal. In het publiek zaten enkel de huisgenoten van de kandidaten in gedesinfecteerde boxen. De finale The Voice Kids werd gevolgd op RTL 4 door 1.424.000 kijkers, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek. De uitslag in de uitzending van Beau met presentator Beau van Erven Dorens trok 1.410.000 kijkers. Dat is een absoluut record voor het programma. Tot nu toe stond het record op 22 november 2019, toen er 1.052.000 mensen naar de talkshow keken.

Bron: BM

Bericht delen