Dinsdag 16 januari 2018

Rappers chillen in de sneeuw

Voor het nieuwe RTL 5-programma Rappers in de Sneeuw, stuurt Ali-B vier nietsvermoedende collega-rappers op een spannende expeditie naar Canada. Rappers Negativ, Keizer, Brace en Darryl vertrekken naar de middle of nowhere voor een barre tocht onder deze extreme omstandigheden.

In een nagenoeg onbewoond gebied ontmoeten de vier rappers de lokale bevolking, raken danig onder de indruk van de ongerepte natuur, maar zijn ze ook verbijsterd door de gevolgen van smeltende ijskappen, ontbossing en olievervuiling. Ze komen oog in oog te staan met beren, gaan op zoek naar walvissen en slapen in een tentje midden in de ruige wildernis. Aangemoedigd door wat ze zien, willen ze de schijnwerpers richten op het werk van Greenpeace aldaar. De expeditie zet het viertal aan tot het maken van een rap om het onderwerp natuur wat meer ‘swag‘ te geven. In vier afleveringen is te zien hoe de rap uitgroeit tot een indrukwekkend nummer dat ook uitgebracht zal worden. 

Rappers In De Sneeuw wordt geproduceerd door I Care Producties in samenwerking met SPEC Entertainment en is vanaf zondag 18 november te zien op RTL 5.

 

Bron: RTL Nederland

Bericht delen