Ranking The Stars komt terug met nieuwe gezichten
dinsdag 19 oktober 2021

Ranking The Stars komt terug met nieuwe gezichten

Ranking The Stars, het programma, waar zelfspot centraal staat en humor de boventoon viert, heeft met Eddy Zoëy een nieuwe presentator én nieuwe gezichten in het hilarische en dappere panel. Bovendien zijn er dit jaar voor het eerst specials met Videoland-gezichten en Golden Oldies. Ranking The Stars is vanaf woensdag 27 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Elke aflevering krijgt een panel van tien BN’ers vragen voorgeschoteld die van te voren beantwoord zijn door het publiek. Het publiek heeft de deelnemers een plek gegeven op een lijst van één tot tien en het is dan ook aan de BN’ers weer de taak om elkaar ook te ranken van één tot tien en te raden waar zij zijn geplaatst.

Dit programma is niet voor mensen met lange tenen of een kort lontje en dit zijn de namen die dit jaar in wisselende samenstelling terug te zien zijn: Ferry Doedens, Patricia Paay, Qucee, Willie Wartaal, Victoria Koblenko, Maxim Hartman, Rapper Donnie, Frank Jansen, Edson da Graca, Dennis Schouten, Fatima Moreira de Melo, Esmee van Kampen, Tatum Dagelet, Shirma Rouse, Sylvia Geersen, Rob Geus, Henk Krol, Pauline Wingelaar, Nienke Plas, René le Blanc, Steven Brunswijk, en Gaby Blaaser.

Specials
Dit seizoen van Ranking The Stars telt ook nog twee afleveringen met zogenoemde Golden Oldies. Sterren van weleer die elkaar het vuur aan de schenen leggen en met bakken levenservaring, opzienbarende anekdotes en vooral veel kennis over elkaar de ranking-lijstjes invullen. Dit zijn de sterren die hierin te zien zijn: Ben Cramer, Henk Westbroek, Peter Timofeeff, Jacques Herb, Peter Jan Rens, Imca Marina, Ria Valk, Viola Holt, Marga Bult en Joke Bruijs.

Ook voor Videoland zijn twee speciale afleveringen van Ranking the Stars opgenomen met alleen Videoland-gezichten. Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen