Rabbit Media produceert Comedy Central: Kater van 2020
donderdag 17 december 2020

Rabbit Media produceert Comedy Central: Kater van 2020

De Comedy Central: Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20.00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België.

Kijkers kunnen tijdens de show genieten van sketches met onder anderen Gerard Joling, Karin Bloemen, Famke Louise, Tygo Gernandt, Bastiaan & Tooske Ragas, Peter Pannekoek, Ruben van der Meer en Horace Cohen, evenals scènes met comedians Jörgen Raymann, Jeroom Snelders, Soundos El Ahmadi, Alex Ploeg en Rayen Panday.

In aanloop naar de show zendt Comedy Central iedere maandag- en vrijdagavond een Roast uit van onder anderen Giel Beelen, James Franco, Donald Trump, Ali B, Alec Baldwin en Bruce Willis. Daarnaast kun je iedere donderdagmiddag op het YouTube-kanaal van Comedy Central onder leiding van Mert Ugurdiken genieten van de hardste, goorste en meest hilarische Roast-momenten van de afgelopen vier jaar in Toen was The Roast heel gewoon!.

In de Comedy Central: Kater van 2020 blikken comedians uit Nederland en België terug op alle grootse, dramatische en herkenbare gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De hilarische scènes worden afgewisseld met een serie sketches uitgevoerd door een flink aantal BN’ers die ons op een geestige, vlijmscherpe en soms inktzwarte manier meenemen in hun persoonlijke kater van 2020.

De Comedy Central: Kater van 2020 wordt geproduceerd door Rabbit Media.

Bron: Comedy Central/BM

Bericht delen