Woensdag 17 januari 2018

Presentatoren Streetlab opgepakt in Italië

De presentatoren van het tv-programma Streetlab probeerden deze week om het podium op te komen tijdens een opera in Verona. Tevergeefs, want ze werden in de kraag gevat door beveiligingsmedewerkers.

Streetlab is een programma waarin experimenten worden gedaan”, zegt een woordvoerder van de KRO-NRCV. “En dit experiment is overduidelijk mislukt”. De twee presentatoren probeerden te figureren in Aida, de beroemde opera van Verdi, maar werden opgemerkt door de bewaking.

“De twee moesten gelijk de opnames staken, het is duidelijk dat dit experiment de uitzendingen niet gaat halen”, zegt de KRO-NCRV. Volgens De Telegraaf zijn de twee opgepakt door de politie, maar de omroep ontkent dat. Om welke presentatoren het gaat kon de omroep ook niet zeggen. De Telegraaf heeft het over Daan Boom en Tim Senders.

In Streetlab voeren Boom en Senders samen met Jasper Demollin en Stijn van Vliet straatexperimenten uit. Zo probeert het viertal bijvoorbeeld zoveel mogelijk selfies te maken met vreemden, of mee te trainen met de selectie van een profclub.

Bron: NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen