Dinsdag 16 januari 2018

Presentatoren FOX Sport Centraal bekend

Carrie ten Napel, Wytse van der Goot, Bas van Veenendaal en Hélène Hendriks nemen de presentatie van het nieuwe live-programma FOX Sport Centraal op zich. Vanaf maandag 19 augustus is het sportprogramma elke werkdag drie keer per dag te zien op FOX.

De uitzendtijden zijn 18.00, 20.00 en 23.40 uur.

FOX Sport Centraal wordt telkens gepresenteerd door een duo van een man en een vrouw. In het programma worden alle actuele gebeurtenissen die zich in en rondom het Nederlandse en het buitenlandse voetbal afspelen belicht. Met beelden van de Eredivisie, de Barclays Premier League, de Serie A en de Jupiler League, maar ook nieuws over andere internationale competities.

De hoofdmoot van het programma bestaat uit voetbal, maar er wordt ook aandacht geschonken aan andere sporten, zoals wielrennen, schaatsen en tennis. Vooral Nederlandse topprestaties in de sportwereld worden in de schijnwerpers gezet. Voor een dagelijkse update van het actuele voetbalnieuws wordt er live geschakeld naar de redactie van Telesport om van Jaap de Groot en Valentijn Driessen het laatste voetbalnieuws te horen.

Bron: FOX International Channels Benelux

Bericht delen