Woensdag 17 januari 2018

Première Gratis Meuk in VondelCS

Maandag 24 oktober vindt in VondelCS de première plaats van het nieuwe tv-programma Gratis Meuk, dat Rolf Beens ‘on-Hilversums snel’ ontwikkelde nadat hij gescout werd bij Studio X van VondelCS.

In Gratis Meuk rijdt presentator Rolf Beens met twee van zijn beste vrienden in een busje het land door om gratis spullen te verzamelen. Met een komische insteek en een onhandige motoriek werpen zij een licht op de Nederlandse deel/geef-cultuur. Doel van deze verzameltocht is het inrichten van een gehele woning om te laten zien dat hergebruik het beste gebruik is.

Tijdens de première zullen de twee reguliere afleveringen te zien zijn, waarbij de jongens de woningen van Diane en Chetna zullen inrichten. Rolf Beens kwam op de radar van AVROTROS door het live pitchprogramma Studio X. Vorig jaar startte VondelCS met Studio X om nieuwe mediamakers de kans te geven hun vernieuwende mediaformat te pitchen aan professionals.

AVROTROS zag het idee van Beens zitten en binnen no time werden er 3 afleveringen opgenomen, die vanaf eind oktober op tv te zien zijn bij 3Lab. Benieuwd naar Gratis Meuk of naar Studio X? Meld je aan voor de kick-off op maandag 24 oktober in VondelCS via contact@vondelcs.nl. Inloop 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen